Modern 30 m2

L: 7,5 m B: 4,0 m H: 3,9 m

Stig in i detta enkla, men eleganta Attefallshus på 30 kvadratmeter. Insida och utsida möts på ett härligt sätt genom stora höga fönster. Vi har skapat ett hus med massor av rymd där du kan färdigställa insidan precis som du önskar.

Våra hus byggs i en toppmodern fabrik på västkusten, enligt svensk standard och med svenska byggmaterial. Attefallshuset levereras komplett i sin yttre konstruktion med tak, ytterväggar, fönster och dörrar. Insidan färdigställer du själv.

SPECIFIKATION:

Ytterväggar: (innifrån och ut)
Invändig väggskiva (OSB) (levereras lös eller monterad)
Plastfolie
Isolering (145mm)
Reglar 45x145mm
Vindduk
Läkt
Ytterpanel (22X145) Svea/ Västkust -panel, grundmålad eller järnvitriol.

Tak: (innifrån och ut)
Innertakskiva (TAKESS)
Plastfolie
Isolering (220mm)
Reglar 45x220mm
Vindduk
Råspont
Underlagspapp

Golv: (underfrån och in)
Plastsyll mot grundsten
Trossbottenskiva, oljebehandlad board
Reglar 45X220
Isolering (220mm)
Golvspånskiva (lätt skruvad)

Fönster och dörr:
Träfönster, vita, treglas
Glasdörr med handtag och lås
Lister utvändigt, Fönster bleck, under- överbleck

Detaljer:

Plåtdetaljer runt fönster och dörrar. Vi ser till att alla fönster och dörrar installeras korrekt för att maximera fuktskydd och säkra husets långvariga hållbarhet.

Vi förbereder det färdiga innertaket med elrör. Behörig elektriker kan dra el till eventuella uttag och spotlights utan att behöva skruva ner takskivorna.

Innertak med Tak-Ess. Ett utmärkt skivmaterial som ger en fin finish. Skivorna installeras av våra snickare så du får ett hus med färdigt ytskikt när du tittar upp.

Grundmålad ytter panel. Välj själv om du önskar vertikal eller horisontell panel. Vi installerar den grundmålad varpå du själv kan färgsätta ditt hus i den kulör du vill ha.

Yttertak med underlagspapp. Huset kan stå ute i upp till sex månader. Vi rekommenderar att ett ytskick installeras relativt omgående efter leverans. Du väljer själv om du vill lägga på asfalt, plåt eller pannor.

Produktion och Leverans

Produktion

Det tar normalt omkring tio veckor att producera ett hus efter det att vi tagit emot din order. Viss kö kan förekomma under tider av hög orderingång.

Fabriken

Våra hus produceras på västkusten.
Huvudkontor och visningshus finns i Falkenberg där vi gärna tar emot och visar runt. Vi är väldigt stolta över vår anläggning och uppskattar era besök! Ni kan känna på produkten, ställa frågor och se hur vi arbetar när vi skapar några av Sveriges mest prisvärda kvalitetshus. Välkomna!

Leveransen

Våra hus produceras på västkusten.
Huvudkontor och visningshus finns i Falkenberg där vi gärna tar emot och visar runt. Vi är väldigt stolta över vår anläggning och uppskattar era besök! Ni kan känna på produkten, ställa frågor och se hur vi arbetar när vi skapar några av Sveriges mest prisvärda kvalitetshus. Välkomna!

Grunden

Vi rekommenderar generellt en plintgrund. Husen mår bra av att luften kan cirkulera fritt undertill. Grunderna ingår ej i den affär du gör med oss, utan måste utföras av en lokal entreprenadfirma. Saknar du kontakter har vi gott om referenser runt hela Sverige. Fråga gärna! Grundritning för våra hus finner du på nästa sida.

Grundritning / Plintskiss:

Vad säger våra kunder?

5/5

Jag vill absolut rekommendera att köpa hus av den här typen och av det här gänget. Det har inte varit något krångel alls längs hela vägen! Det kan jag verkligen rekommendera!

Lena, Halland

5/5

Finishen på husen är verkligen jättefin! Jag är jättenöjd!

Roland, Östergötland

5/5

Vi är så glada vi är för vårt lilla gulliga attefallshus som är nästan fullbokat till mitten september. Glada gäster som ger oss fina omdömen är värt så mycket.

Susanne, Göteborg

Grundritning / Plintskiss:

Hur kan ni hålla så låga priser?
  1. Effektivitet och minimalt spill är de viktigaste bitarna för oss. Resultatet blir minimala priser och en minimal miljöpåverkan. Husen byggs i en modern fabrik med den absolut bästa tänkbara utrustningen.
  2. Vi har ett tight samarbete med våra leverantörer och får genom stora konsekventa inköp
  3. Vi har en slimmad organisation utan mellanhänder.
  4. Hög kvalité och helt transparent köpprocess ger nöjda kunder med få reklamationer och lite
Jag vill ha mer än det som ingår i erat skalhus, kan ni hjälpa mig?
  1. Vi fokuserar primärt på skalhus för att kunna producera just dessa så prisvärt som möjligt. Vissa tillval kommer vi kunna ordna åt dig här på fabrik. Vi säljer också gärna material till fortsatt arbete då vi har mycket bra inköpspriser och således kan hjälpa dig spara. För större tillval så som badrum, kök, elinstallationer föredrar vi att du anlitar lokala hantverkare. Önskar du referenser har vi flera pålitliga kontakter runt om i landet.
Om jag ska bygga i mer i huset är det ni levererar, hur löser jag det mot kommun?
  1. Vi har en ritning på det tomma skalhuset vi bygger. Vill du rita in mer av det du avser göra i denna ritning kan vi hjälpa dig med det. Vi tar ut en avgift på 3 500 kr för justeringar. Önskar du ta fram en helt ny bygglovsritning på hus vi ej gjort tidigare kostar detta 5 000 kr.
Kan man få hjälp med bygganmälan?
  1. Ja, vi har samarbete med byggkonsulter som kan hjälpa er mot ersättning.

Kontakt

Ring oss
Ring oss vardagar 08-17.
Tel: 08-559 22 602

Besök oss
Besök vår fabrik i Falkenberg eller boka ett möte online.

Maila oss
Kontakta oss via epost. Epost: kontakt@attefallshus.com.